فعال فرهنگی استان البرز تاکید کرد ؛

اقدامات توسعه‌ای بدون پیوست فرهنگی دچار چالش می‌شود

دبیر فرهنگی جامعه خبری تحلیلی بهارستان آنلاین با تاکیدبراینکه اقدامات توسعه‌ای بدون پیوست فرهنگی دچار چالش می‌شود:خاطرنشان کرد: از آنجایی که مباحث فرهنگی از جنبه‌های مهم توسعه است لذا مسئولان استان باید به دنبال توسعه پایدار، همه‌جانبه و متوازن باشند لذا مسئولان حوزه‌های فرهنگی باید به این موضوع ورود کنند.

لیلا یادگاری فعال فرهنگی استان البرز با بیان اینکه امروزه دیده می شود که برای آسیب‌های اجتماعی هیچ راهکاری نداریم؛ اظهارکرد: امروز وضع به جایی رسیده و آسیب‌ها به اندازه‌ای مشهود شده  است که دیگر هیچ مساله ای قابل کتمان نیست و با توجه به شرایط موجود و تعدد نگاه‌ها و رویکردها به آسیب‌های اجتماعی، نیاز است تا نگاه ویژه‌تری به این مساله داشته باشیم.

وی با اظهار تاسف از رفتارهای چند وجهی در مواجهه با آسیب های اجتماعی گفت : متاسفانه امروز برخی از افراد  معتقد به برخورد سلبی هستند؛ یک عده دیگر هم اصرار بر این دارند که ما باید مسیری را پیش ببریم که دنیا رفته؛ برخی دیگران نیز معتقد هستند که تنها باید راهکارهای اجتماعی و فرهنگی را به کار بست و دسته چهارمی هم هستند که با سه دسته قبل مخالف هستند و این اعتقاد را دارند که ما باید با بهره‌مندی از ظرفیت قوای قهریه، راهکارهای تجربه شده در دنیا را به تناسب شرایط فرهنگی، دینی و اجتماعی متناسب با تعریف‌های خودمان در پیش بگیریم؛  البته  بنده هم معتقدهستم در جاهایی برخوردهای سلبی لازم و اثر بخش است اما قطعاً به عنوان اولین راهکار نباید در بحث آسیب‌های اجتماعی مطرح شوند.

یادگاری با اشاره به بیانات  و انتقادات  رهبر فرزانه انقلاب  از نحوه مدیریت فضای مجازی در کشور و استفاده حداکثری دشمنان از فضای مجازی برای دلسرد کردن مردم و همچنین از رونق انداختن انتخابات،گفت:. قاعدتاً یکی از مخاطبان اصلی نبود مدیریت صحیح در مدیریت فضای مجازی نهادها و مراکز فرهنگی هستند در حالی که در کشوری مانند آمریکا با ادعای لیبرال دموکراسی، چینی‌ها را برای قراردادن سرورهای شبکه اجتماعی «تیک تاک» در کشورشان تحت فشار قرار می دهند و تا پای فیلتر کردن آن پیش می‌روند. اما در این‌سو در کشوری که ام اقرای جهان اسلام بشمار می آییم متاسفانه مسؤولان فرهنگی ما عرصه سایبری  و فضای مجازی را رها و هیچ برنامه ای بنیز برای کنترل آن ندارند و این در حالی است که امروز  بدون کلمه‌ای واکنش به نگرانی‌های موجود درباره فضای مجازی، در پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی خارجی بی‌تفاوت به ولنگاری موجود در آنها به روی کودکان،نوجوانان و جوانان ما بدون هیچ محدودیتی باز  است و  هجمه دشمن بدون هیچ فیلتری قابل روئیت است.

وی با تاکید بر لزوم رده بندی سنی و موضوعی تولیدات رسانه ای در فضای مجازی ؛ خاطرنشان کرد : از جمله کارهایی که برای جلوگیری از آسیب های فضای مجازی در حوزه کودکان و نوجوانان لازم است انجام شود و  رده‌بندی سنی و موضوعی در ۳ بخش اپ‌استورها، سامانه‌های VOD و مصرف اینترنت لازم استبه صورت کاملا جدی به آن پرداخته شود . به عنوان مثال، سامسونگ در اپ‌استور خود یک بخش Kids Mode دارد. بنابراین ما هم نیاز داریم که در اپ‌استورهایمان بخش کودک وجود داشته باشد و این باید پیگیری شود. یعنی مثل استخر کودکان که از استخر بزرگسالان جداست، محتوای حوزه کودک نیز از محتوای بزرگسالان باید جدا شود. می‌توان مثل کشورهای دیگر، یک سرویس فنی ایجاد کنیم که والدین بتوانند از دسترسی کودک به یک بخش مشخص از یک فیلم یا سریال جلوگیری کنند.

این فعال فرهنگی در پایان دسترسی محدود کودکان به فضای مجازی را از راهکارهای دیگری دانست که در زمینه حمایت از کودکان در فضای مجازی وجود دارد و اغلب کشورهای دنیا بدین مساله پرداخته اند؛گفت: در اکثر کشورهای دنیا برای دسترسی به اینترنت، سن کودک یا نوجوان پرسیده می‌شود و مطابق با سن او خدمات اینترنتی ارائه می‌شود اما متاسفانه در کشور ما کودکان و نوجوانان به همه محتواهای پلتفرم‌ها دسترسی دارند که این در آینده می تواند مخاطرات بسیاری را برای فرزندان ما به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://tarsimonline.ir/?p=11164

admin

admin

بررسی اخبار و تحولات روز ایران و جهان

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی:

Skip to content
ي?. Faucibus dolor sit amet do, consectetur adipiscing.