رئیسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به ترور سردار سلیمانی توسط آمریکا، گفت: جمهوری اسلامی ایران با استفاده از همه ابزارها و ظرفیتها برای اجرای عدالت و محاکمه عاملین و مباشرین این تروریسم دولتی تا حصول نتیجه قطعی از پای نخواهد نشست.
به گزارش «بهارستان آنلاین» ؛ آیتالله سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری اسلامی ایران در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سخنانی، گفت: آقای رئیس، انتخاب جنابعالی را به ریاست هفتاد و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد را تبریک میگویم.
وی افزود: از سال قبل، از این تریبون با شما سخن گفتم، جهان دستخوش تحولات مهم، تلخ و شیرینی بوده است. قریب به هشت دهه پس از تأسیس سازمان ملل اجلاس جدید مجمع عمومی در حالی آغاز میشود که جهان تحولات بیسابقه و تاریخسازی را تجربه میکند.
رئیسجمهور تصریح کرد: در این میان آنچه تضمینکننده آیندهای روشن برای جامعه بشری است، توجه به ارزشهای والایی است که انسان را به سمت کمال و کرامت سوق میدهد و چه چیزی بهتر از کلام پروردگار متعال که میتواند انسانیت و ارزشهای تعالیبخش انسانی را تعریف کند.
قرآن از حریم خانواده دفاع میکند
آیت الله رئیسی گفت: قرآن کلام خداوند و کتابی است که انسان را به عقلانیت، معنویت، عدالت و اخلاق و حقباوری دعوت میکند؛ سه رکن اساسی در قرآن کریم توحید، عدالت، کرامت انسانی است که تأمینکننده سعادت بشر است. مگر قرآن چه فرموده است که کینههای مستکبرین و ارباب قدرت و ثروت را برانگیخته است؟
وی افزود: قرآن میفرماید: ای بشر! ستم و تفرقه را نپذیر با این رهنمود میتوان جهانی از کرامت و عظمت ساخت. قرآن از وحدت بشر میگوید و اینکه همه ساکنان زمین همچون خواهر و برادر و از یک پدر و مادر هستند. قرآن انسان را نماینده خداوند و زن و مرد را با وجود تفاوتهای طبیعی، مکمل یکدیگر و مساوی در محضر خداوند میداند.
رئیسجمهور تصریح کرد: قرآن از حریم خانواده دفاع میکند و کودک را امانت خداوند میداند.وفای به عهد و پیمان، راستگویی و امانتداری، صداقت در مراودات و معاملات، خدمت به محرومان و مبارزه با فقر و فحشا و بیعدالتی و تبعیض، آری اینها محتوای قرآن شریف است.
رئیسی با طرح این سؤال که آیا این نخستین بار است که کلمات خداوند را میسوزاند و گمان میکنند که صدای ملکوت را برای همیشه قطع کردهاند؟، گفت: آیا نمرود و فرعون و قارون بر ابراهیم و موسی و عیسی پیروز شدند؟
وی افزود: قرآن توهین به عقاید و باورها را منع کرده است و احترام به ابراهیم و موسی و عیسی را احترام به وجود رسول خدا حضرت محمد (ص) میداند.
آیت الله رئیسی افزود: این مفاهیم وحدتبخش و تعالیم متعالی و الهامبخش، انسانساز، جامعهساز، تمدنساز برای جوامع بشری هرگز نمیسوزد، ابدی است تا زمین، زمین است و تا زمان، زمان، باقی است، آتش توهین و تحریف، حریف حقیقت نخواهد شد.
غرب جهان را جنگل و خود را باغی زیبا میبیند
رئیسجمهور گفت: اسلام ستیزی و آپارتاید فرهنگی در صورتهای مختلف خود، از جمله سوزاندن کتاب مقدس قرآن تا منع حجاب در مدارس و دهها تبعیض شرمآور دیگر شایسته پیشرفتهای انسان معاصر نیست. پشت پرده این نفرتپراکنیها طراحی بزرگتری وجود دارد و تقلیل آن به مقوله آزادی بیان گمراهکننده است.
آیت الله رئیسی اضافه کرد: به قول یکی از غربیها، غرب که اینک با بحران هویتی و کاربردی مواجه شده است، جهان را جنگل و خود را باغی زیبا میبیند، برخی جریانهای شوم ولی قدرتمند راهحل را در بحرانسازی و دشمنتراشی میبینند، این آپارتاید فرهنگی، جامعه مسلمانان و بهخصوص مهاجران را هدف گرفته است، مهاجرانی که خود قربانیان سیاستهای استعمار هستند.
رئیسجمهور تصریح کرد: ما نیز همچون همه مؤمنان و آزادیخواهان بر این باوریم که احترام به ادیان الهی جزو دستورکارهای بینالمللی قرار گیرد و سازمان ملل نیز با طراحی ساز و کاری، احترام به ادیان الهی را تضمین نماید. در کنار جنگ علیه اسلام شاهد جنگ علیه خانواده نیز هستیم. خانواده اصیلترین، دیرپاترین، بنیادیترین، و فطریترین نهاد بشری است که امروز در معرض تهدید قرار گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه امروز جنایت علیه بشریت فقط اشغال سرزمینها و کشتار بیگناهان و استعمار ملتها نیست، گفت: بلکه هجوم به پناهگاه فطری و طبیعی بشر یعنی خانواده نیز جنایت علیه بشریت است.
رئیسجمهور افزود: حفاظت از حریم خانواده و ازدواج که از وصلت یک زن و مرد شکل میگیرد، یک واقعیت جهانی است که باید به دستور کار مشترک جهانی تبدیل شود. آموزش، توسعه و تعالی انسانی جز در چارچوب ارزشهای خانوادگی به کمال نمیرسد.
رئیسی با بیان اینکه روایتهای ساختگی از زوجیت و جنسیت در حقیقت تلاش برای حذف مفاهیم متعالی نظیر مادر، پدر و خانواده، طبیعی است، اظهار کرد: اقداماتی که میتوان آن را مصادیق جنایت علیه بشریت و موجب انقطاع نسل بشر دانست. مقابله با چنین رویکردهایی، وظیفه انسانی ماست. نیازمند جنبش جهانی تعهد به خانواده هستیم تا همه اعضای خانواده زندگی گرم در کنار یکدیگر را تجربه کنند.
ایران علاقهمند به همگرایی منطقهای و تعامل جهانی است
وی گفت: از همه رهبران جهان و رهبران ادیان الهی میخواهیم به وظیفه تاریخی خود در حمایت از جایگاه اصیل مفهوم خانواده و مقابله با روایتهای ساختگی عمل نمایند؛ از سازمان ملل انتظار داریم که احترام به جایگاه والای خانواده را در صدر دستورکار خود قرار دهد.
رئیسجمهور اظهار کرد: در دوره سرنوشتساز تاریخی قرار گرفتهایم و جهان در حال تغییر و گذار به نظم بینالمللی نوظهور است و این مسیر غیرقابل برگشت است.
آیت الله رئیسی تأکید کرد: معادله سلطه غربی برای جهان دیگر جواب نمیدهد. نظم کهنه لیبرال که در خدمت منافع سلطهگران و سرمایهداران سیریناپذیر بود، کنار زده شده است و در یک کلام، پروژه آمریکایی کردن جهان شکست خورده است.
وی با تأکید بر اینکه ملت ایران افتخار دارد که به مدد انقلاب شکوهمند اسلامی خود، بیشترین روشنگری را در برانداختن نقاب از چهره سلطهگران شرق و غرب انجام داده است، گفت: با همراهی دیگر ملتهای غرب آسیا نقش تعیینکنندهای در ناکامی نظام سلطه داشته است.
رئیسجمهور افزود: اینک که مقاومت و بیداری ملتهای جهان از همیشه بیشتر شده و قدرتهای نوظهور سربرآورده تند امید است که نظمی جدید و عادلانه بر جهان حاکم گردد، آنچه برای نظم بینالمللی جدید کلیدی است، کنار گذاشتن سلطه جهانی و جایگزینی آن با نظمها و همکاریهای منطقهای است.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران از حداکثر همگرایی اقتصادی و سیاسی درون و میانمنطقهای حمایت میکند و علاقهمند ست تا براساس عدالت، با همه جهان تعامل داشته باشد.
رئیسجمهور گفت: با این حال، اینک که کشورهای مستقل جهان در مسیر همکاری و همگرایی بیشتر قدم برمیدارند، شاهد تلاش برخی قدرتها برای شعلهور کردن آتش درگیری در مناطق مختلف جهان هستیم؛ آنها با داشتن ذهنیت جنگ سرد به دنبال بلوکبندی مجدد جهان هستند این حرکت ارتجاعی و به ضرر امنیت و رفاه ملتهاست.
رئیسجمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران قاطعانه بر این باور است که نباید اجازه داد شرق و غرب جدیدی شکل بگیرد. لکین کریدورهای تجاری، تنزل درجه کشورها از متحد به وابسته، ممانعت از رشد اقتصادی کشورهای مستقل و ایجاد جنگهای نیابتی در آسیا و اروپا، بخشی از این زنجیره شوم است، طنز ماجرا آن است که این اقدامات را به اسم دفاع از دموکراسی مطرح میکنند، اما همه جهان از جمله ملتهای ما در غرب آسیا معنای واقعی دموکراسی غربی را لمس کردهاند و میدانند که صرفا اسم رمزی برای کودتا، اشغالگری و جنگ است.
وی تصریح کرد: تکلیف دنیا با پروژه و مکتب لیبرال دموکراسی مشخص است، چرا که میدانند چیزی نیست جز دستکش مخملی که زیر آن دست چدنی قرار دارد، اینک مکتبی که میخواست الگوی جهان باشد، به درس عبرت تبدیل و به پایان راه خود نزدیک شده است.
آیت الله رئیسی افزود: درست در زمانی که برخی قدرتها، جهان را به سوی جنگهای بیشتر پیش میبرند، جمهوری اسلامی ایران سیاست همسایگی و همگرایی را مطرح کرده است.
وی ادامه داد: سیاست همسایگی، سیاستی خیرخواهانه برای منطقه است و بر این اساس همکاریهای گسترده اقتصادی و تقویت پیوندهای زیرساختی در صدر دستورکار منطقهای قرار میگیرد. جمهوری اسلامی هر دستی را که برای دوستی دراز شود، به گرمی میفشارد، همسایه مستقل و قدرتمند برای منطقه یک فرصت است.
رئیسجمهور تأکید کرد: اینک که منطقه ما از دو دهه تنش عبور کرده و مقاومت ملتهای آزاده در ایران و عراق، یمن، لبنان، سوریه، فلسطین و افغانستان به ثمر رسیده است، چشمانداز فرا روی منطقه را صرفا میتوان با تعمیق اعتماد متقابل همکاریهای اقتصادی گسترده و امنیت درونزا تضمین کرد.
متن کامل سخنان رئیسجمهور در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین و صحبه المنتجبین
فَبَشِّر عِبادِ الذینَ یَستَمِعونَ القول فَیتبعونَ أحسَنَهُ
(قرآن کریم – سوره زمر – آیه ۱۷ و ۱۸)
آقای رئیس؛
انتخاب جنابعالی را به ریاست هفتاد و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد تبریک میگویم.
از سال قبل که من از این تریبون با شما سخن گفتم، جهان دستخوش تحولات مهم تلخ و شیرینی بوده است.
قریب به هشت دهه پس از تأسیس سازمان ملل، اجلاس جدید مجمع عمومی در حالی آغاز میشود که جهان، تحولات بیسابقه و تاریخسازی را تجربه میکند.
در این میان آنچه تضمین کننده آیندهای روشن برای جامعه بشری است، توجه به ارزشهای والایی است که انسان را به سمت کمال و کرامت سوق میدهد؛ و چه چیزی بهتر از کلام پروردگار، میتواند انسانیت و ارزشهای تعالیبخش انسانی را تعریف کند.
حضار گرامی؛ خانمها و آقایان؛
قرآن کلام خداوند و کتابی است که انسان را به عقلانیت، معنویت، عدالت، اخلاق و حقباوری دعوت میکند. سه رکن اساسی در قرآن، توحید، عدالت و کرامت انسانی است که تامین کننده سعادت بشر است. مگر قرآن چه فرموده است که کینههای مستکبرین و ارباب قدرت و ثروت را برانگیخته است؟
قرآن میفرماید ای بشر؛ ستم و تفرقه را نپذیر. با این رهنمود میتوان جهانی از کرامت و عظمت ساخت. قرآن از وحدت بشر میگوید و اینکه همه ساکنان زمین، همچون خواهر و برادرند و از یک پدر و مادر؛ قرآن انسان را نماینده خداوند، و زن و مرد را با وجود تفاوتهای طبیعی، مکمل یکدیگر و مساوی در محضر خداوند میداند؛ قرآن از حریم خانواده دفاع میکند و کودک را امانت خدا میداند؛
وفای به عهد و پیمان، راستگویی و امانتداری، صداقت در مراودات و معاملات، خدمت به محرومان و مبارزه با فقر و فحشا و بیعدالتی… آری اینهاست محتوای قرآن شریف؛
آیا این نخستین بار است که کلمات خداوند را میسوزانند و گمان میکنند، صدای ملکوت را برای همیشه قطع میکنند؟ آیا نمرود و فرعون و قارون بر ابراهیم و موسی و عیسی پیروز شدند؟
قرآن، توهین به عقاید و باورها را منع کرده، و احترام به ابراهیم و موسی و عیسی را احترام به محمد(ص) میداند.
وَمَا أُوتِیَ مُوسَى وَعِیسَى وَالنَّبِیُّونَ مِن رَّبِّهِمْ لَا نُفَرِّقُ بَیْنَ أَحَدٍ مِّنْهُمْ وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ (قرآن کریم سوره آل عمران- آیه ۸۴)
این مفاهیم وحدت بخش و تعالیم متعالی، الهامبخش، انسانساز، جامعهساز و تمدنساز انبیا برای جوامع بشری، ابدیاند و هرگز نمیسوزند. آتش توهین و تحریف، هرگز حریف «حقیقت» نخواهد شد.
آقای رئیس؛
اسلامستیزی و آپارتاید فرهنگی، در صورتهای مختلف خود ازجمله سوزاندن کتاب مقدس قرآن تا منع حجاب در مدارس و دهها تبعیض شرمآور دیگر، شایسته پیشرفت های انسان معاصر نیست.
پشت پردهی این نفرتپراکنیها، طراحی بزرگتری وجود دارد و تقلیل آن به مقولهی آزادیِ بیان، گمراهکننده است. غرب که اینک با بحران هویتی و کارکردی مواجه شده است، جهان را جنگل و خود را باغی زیبا میبیند. برخی جریانهای شوم ولی قدرتمند، راهحل را در بحرانسازی و دشمنتراشی میبینند. این آپارتاید فرهنگی، جامعه مسلمانان و بخصوص مهاجران را هدف گرفته است؛ مهاجرانی که خود قربانیان سیاستهای استعمار هستند.
ما نیز همچون همه مؤمنان و آزادیخواهان بر این باوریم که احترام به ادیان الهی باید جزو دستورکارهای بین المللی قرار گیرد و سازمان ملل نیز با طراحی سازوکاری، احترام به ادیان الهی را تضمین نماید.
در کنار جنگ علیه اسلام، شاهد جنگ علیه خانواده نیز هستیم. خانواده اصیل ترین، دیرپاترین، بنیادی ترین و فطری ترین نهاد بشری است که امروز در معرض تهدید قرار گرفته است.
امروز جنایت علیه بشریت، فقط اشغال سرزمین ها و کشتار بی گناهان و استعمار ملت ها نیست بلکه هجوم به پناهگاه فطری و طبیعی بشر یعنی خانواده نیز جنایت علیه بشریت است. حفاظت از حریم خانواده و ازدواج، که از وصلت یک زن و یک مرد شکل میگیرد، یک واقعیت جهانی است که باید به دستور کار مشترک جهانی تبدیل شود. آموزش، توسعه و تعالی انسانی جز در چارچوب ارزشهای خانوادگی به کمال نمیرسد. روایتهای ساختگی از زوجیت و جنسیت، در حقیقت تلاش برای حذف مفاهیم متعالی نظیر مادر، پدر و خانواده طبیعی است؛ اقداماتی که میتوان آن را مصادیق جنایت علیه بشریت و موجب انقطاع نسل بشر دانست. مقابله با چنین رویکردهایی وظیفه انسانی ماست. ما امروز نیازمند جنبش جهانی تعهد به خانواده هستیم تا همه اعضای خانواده زندگی گرم در کنار یکدیگر را تجربه کنند.
ما از همه رهبران جهان و رهبران ادیان الهی میخواهیم به وظیفه تاریخی خود در حمایت از جایگاه اصیل مفهوم خانواده و مقابله با روایتهای ساختگی عمل نمایند. ما از سازمان ملل انتظار داریم که احترام به جایگاه والا و اصیل خانواده را در صدر دستورکار خود قرار دهد.
خانمها و آقایان؛
ما در یک دوره سرنوشتساز تاریخی قرار گرفتهایم. جهان در حال تغییر و گذار به نظم بینالمللی نوظهور است و این مسیر غیرقابل بازگشت است.
معادله سلطه غربی برای جهان، دیگر جواب نمیدهد.
نظم کهنه لیبرال که در خدمت منافع سلطهگران و سرمایهداران سیریناپذیر بود کنار زده شده؛ و در یک کلام، پروژه آمریکایی کردن جهان شکست خورده است.
ملت ایران افتخار دارد که به مدد انقلاب شکوهمند اسلامی خود، بیشترین روشنگری را در برانداختن نقاب از چهره سلطهگران شرق و غرب انجام داده و با همراهی دیگر ملتهای غرب آسیا، نقش تعیینکنندهای در ناکامی نظام سلطه داشته است.
اینک که مقاومت و بیداری ملتهای جهان از همیشه بیشتر شده و قدرتهای نوظهور سر بر آوردهاند، امید است که نظمی جدید و عادلانه بر جهان حاکم شود.
آنچه برای نظم بینالمللی جدید کلیدی است کنار گذاشتن سلطه ی جهانی و جایگزینی آن با نظمها و همکاریهای منطقهای است.
جمهوری اسلامی ایران از حداکثر همگرایی اقتصادی و سیاسی درون و میانمنطقهای حمایت میکند و علاقمند است تا براساس عدالت، با همه جهان، تعامل داشته باشد.
با این حال، اینک که کشورهای مستقل جهان در مسیر همکاری و همگرایی بیشتر قدم برمیدارند، شاهد تلاش برخی قدرتها برای شعلهور کردن آتش درگیری در مناطق مختلف هستیم. آنها با داشتن ذهنیت جنگ سرد، به دنبال بلوکبندی مجدد جهان هستند. این حرکت، ارتجاعی و به ضرر امنیت و رفاه ملتهاست.
جمهوری اسلامی ایران قاطعانه بر این باور است که نباید اجازه داد شرق و غرب جدیدی شکل بگیرد.
ناامن کردن کریدورهای تجاری، تنزل درجه کشورها از متحد به وابسته، ممانعت از رشد اقتصادی کشورهای مستقل، و ایجاد جنگهای نیابتی در آسیا و اروپا بخشی از همین زنجیره شوم است.
طنز ماجرا آن است که این اقدامات را به اسم دفاع از دموکراسی مطرح میکنند؛ اما همه جهان از جمله ملتهای ما، در غرب آسیا معنای واقعی دموکراسی غربی را لمس کردهاند و می دانند که صرفاً اسم رمزی است برای کودتا، اشغالگری و جنگ.
تکلیف دنیا با پروژه و مکتب لیبرال دموکراسی مشخص است چرا که میدانند چیزی نیست جز یک دستکش مخملی که زیر آن دستی چدنی قرار دارد. اینک مکتبی که میخواست الگوی جهان باشد به درس عبرت تبدیل و به پایان راه خود نزدیک شده است.
خانمها و آقایان؛
درست در زمانی که برخی قدرتها، جهان را به سوی جنگهای بیشتر پیش میبرند، جمهوری اسلامی ایران سیاست «همسایگی و همگرایی» را مطرح کرده است.
سیاست همسایگی، سیاستی خیرخواهانه برای منطقه است و بر این اساس، همکاریهای گسترده اقتصادی و تقویت پیوندهای زیرساختی در صدر دستور کار منطقهای قرار میگیرد. جمهوری اسلامی هر دستی را که برای دوستی دراز شود، به گرمی میفشارد. همسایه مستقل و قدرتمند برای منطقه فرصت است.
اینک که منطقه ما از دو دهه تنش و بحران تحمیلی عبور کرده و مقاومت ملتهای آزاده در ایران و عراق و یمن و لبنان و سوریه و فلسطین و افغانستان، به ثمر نشسته است، چشمانداز فراروی منطقه را صرفاً میتوان با تعمیق اعتماد سیاسی متقابل، همکاریهای اقتصادی گسترده و امنیت درونزا تضمین کرد.
بر این اساس، ایران، فصل نوینی از روابط سودمند با کشورهای همسایه، همسو و هماندیش را رقم زده است؛ با عضویت در ساز و کارهای منطقهای و بینالمللی، ظرفیتهای خود را برای شکلدهی به نظمی عادلانه به اشتراک گذاشته است؛ و با اولویت دادن به تکمیل راهگذرهای تجاری از جمله راه گذر شمال – جنوب که پیونددهنده جهان شمال با جهان جنوب است، منافع پایدار اقتصادی را برای همه ملتهای منطقه تضمین میکند.
همچنین جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد به منظور کاهش و مدیریت آثار مخرب تغییر اقلیم، ظرفیتهای بینظیر طبیعی و فنی خود را در حوزه تولید و انتقال انرژیهای پاک با دیگر کشورها به اشتراک گذارد.
در سطح امنیتی، سیاست همسایگی به دنبال تضمین امنیت پایدار از طریق همکاریهای درون منطقهای و ممانعت از مداخله خارجی است. از قفقاز تا خلیج فارس، هرگونه حضور بیگانه، نه تنها بخشی از راهحل نیست بلکه خود مشکل است. ما امنیت همسایگان را امنیت خود؛ و هرگونه ناامنی برای آنها را ناامنی برای خود میدانیم.
ما با جدیت و حسن نیت، ابتکاراتی را در منطقه رقم زدیم. با این حال، پیوند سیاست و امنیت، نیازمند تحکیم است و تنها زمانی پایدار میشود که با همکاریهای اقتصادی معنادار، ترکیب شود.
منطقه غرب آسیا بخاطر تجربه طولانی استعمار و تجاوزات نظامی مکرر، فرصتهای زیادی را برای توسعه و پیشرفت از دست داده است. اینک که با هدایت رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای، دکترین مقاومت، امواج اشغالگری و تروریسم را با موفقیت به عقب رانده، فرصت و عصر جدیدی برای منطقه رقم خورده است.
قدرت جمهوری اسلامی قدرتی امنیتساز است و با حذف گزینههای جنگ، اشغالگری و تجزیهی کشورها از روی میز قدرتهای سلطهگر، افقهای جدیدی را برای منطقه گشوده است. جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که اولویت منطقه، وحدت اسلامی و توسعه جمعی است. بدون تردید، پایدارسازی امنیت منوط به توسعه جمعی است و این تنها راه سعادت غرب آسیا است.
سرزمین ایران فرصتهای بینظیری برای سرمایهگذاری دارد و اولویت دادن جمهوری اسلامی به همکاریهای اقتصادی، فرصتی برای کشورهای منطقه و جهان محسوب میشود.
جناب آقای رئیس؛
سال گذشته، سال پیروزی ملت ایران بود. برخی از کشورهای غربی و سرویس های اطلاعاتی آنها در سال گذشته دچار اشتباه محاسباتی شدند و یکبار دیگر قدرت ملت ایران را دست کم گرفتند.
از زمان پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی، دشمنان ملت ایران با “بحرانسازیهای پیاپی”، انواع جنگ و تحریم و فشار حداکثری را بر مردم ما تحمیل کردند. چهل و پنج سال است که این سیاستها شکست خورده و ملت ایران به “پیروزیهای پیاپی” دست یافته است. اکنون آنها با جمهوری اسلامیای مواجه هستند که به پشتوانه پیوند عمیق با ملت خود، هم مقاومت کرده و هم پیشرفت.
در سال گذشته نیز ملت ایران آماج بزرگترین حمله رسانهای و جنگ روانی تاریخ قرار گرفت. آیا آمریکا که خود، بزرگترین زندان مادران در جهان است می تواند صادقانه نگران حقوق زنان باشد؟ در این مدت، تصویری که از ایران به جهان مخابره میشد، محصول سرکوب اطلاعات معتبر و اشاعه اطلاعات نامعتبر بود.
با وجود تولید و انتشار دهها هزار خبر و گزارش دروغ درباره ایران، واقعیتهای مهمی از ایران در سراسر جهان سانسور می شود:
آیا شما تاکنون چیزی درباره بمباران شیمیایی مردم ایران شنیدهاید؟ آن سلاح های شیمیایی را برخی از اروپایی ها به صدام داده بودند.
آیا تصویر مصدومان شیمیایی را که هنوز زنده اند ولی حدود ۳۵ سال است که در بیمارستان بستری هستند و درد می کشند، دیده اید؟
آیا تصویر کودکان مبتلا به بیماری پروانه ای که بخاطر تحریم دارو توسط آمریکا و برخی کشورهای غربی، درد می کشند، از قاب رسانه های اصلی به دنیا مخابره شده است؟
آیا تصاویر جلوه های صبر و مقاومت و ایثار و شهادت در مردم مقاوم ایران اسلامی دیده اید؟
آیا از حرکت بیبدیل و ۲۲ میلیونی مردم کشورهای مختلف در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی در عراق چیزی شنیده اید؟
آیا جلوه های صبر و مقاومت و ایثار و شهادت انقلاب اسلامی ملت ایران را دیده اید؟
امنیت امروز اقلیم کردستان مدیون مجاهدت های سردار شهید قاسم سلیمانی، فرمانده مبارزه با تروریسم است وگرنه در آتش داعش می سوخت. اما آیا چیزی از این رشادتها در رسانهها و هالیوود به شما نشان داده یا خواهند داد؟
تشییع جنازه ۲۵ میلیونی فرمانده مبارزه با تروریسم سردار حاج قاسم سلیمانی سانسور شد. اندوه و خشم و حس انتقام ۸۵ میلیونی ملت ایران و امت اسلامی سانسور شد.
ترور شهید قاسم سلیمانی جایزه به داعشی بود که به گفته مقامات سابق آمریکا ساخته دست خودشان بود. به همین خاطر، بجای آنکه از آن فرمانده شجاع، تقدیر کنند او را ترور کردند.
اما جمهوری اسلامی ایران با استفاده از همه ابزارها و ظرفیتها برای اجرای عدالت و محاکمه عاملین و مباشرین این تروریسم دولتی تا حصول نتیجه قطعی از پای نخواهد نشست.
خون مظلوم پایمال نخواهد شد و دامان ظالم را خواهد گرفت.
رؤسای محترم دولتها و هیات ها
اشغالگری، تروریسم و افراطگرایی از جمله مهمترین تهدیدهای جدی در غرب آسیا هستند که بر هم زننده هر نظم مبتنی بر منافع ملتهای منطقه است.
ریشهکنی تروریسم در گرو مبارزه فراگیر و هدفمند با ریشهها و جلوههای آن و مجازات بدون تبعیض تروریستها در سراسر جهان است.
استفاده برخی دولتهای غربی از تروریسم به عنوان ابزار سیاست خارجی، مبارزه کشورهای منطقه علیه تروریسم را خنثی می کند.
مدیریت و بهرهبرداری برخی از سرویسهای امنیتی غربی از بستر گروههای افراطی و به ویژه جابجایی هدفمند نیروهای جنگجوی خارجی در حوزه های مختلف جغرافیایی نیز به این نگرانیها دامن میزند.
برخی از کشورهای اروپایی باید پاسخ دهند که چرا در عین ادعای مبارزه با تروریسم، به پناهگاه امن گروه تروریستیای تبدیل شده که تاکنون بیش از ۱۷ هزار نفر از شهروندان ایرانی را در کوچه و خیابان ترور کرده است؟
تبعیض در مبارزه با تروریسم به معنای چراغ سبز به تروریستها است.
ایران که خود بزرگترین قربانی تروریسم است پیشقراول مبارزه با تروریسم در منطقه می باشد.
ملتهای منطقه، ایران را شریکی مطمئن برای امنیت خود و رژیم اشغالگر قدس را عامل اصلی ناامنی، بی ثباتی و ترویج خشونت در منطقه میدانند.
آیا وقت آن نرسیده که به ۷۵ سال اشغال سرزمین فلسطین و ظلم به آن ملت مظلوم و کشتار زنان و کودکان پایان داده شود و حقوق ملت فلسطین به رسمیت شناخته شود؟
تداوم اشغال فلسطین و بخشهایی از خاک لبنان و سوریه توسط رژیم صهیونیستی و محروم ساختن ملت مظلوم فلسطین از حقوق مسلم و ذاتی خود، بویژه در تشکیل دولت فلسطینی به پایتختی بیتالمقدس منجر به تشدید جنایات این رژیم و گسترش دامنهی تجاوز و تهدید به سایر کشورهای منطقه شده است.
تنها حکومت مبتنی بر آپارتاید و تبعیض نژادی باقیمانده در جهان که بر مبنای جنگ، اشغال، تروریسم و نقض حقوق ملتها پایهگذاری شده و بر همین مبنا و روش ادامه حیات میدهد، نمیتواند شریک صلح باشد.
وضعیت امروز افغانستان نمودی دیگر از آثار مداخله غرب در منطقه است که به کشتار بیش از ۱۷۰ هزار تن از زنان و مردان و کودکان انجامید. در افغانستان، ایران بر دولت فراگیر و ضرورت رعایت حقوق همه طوایف، قومیت ها و مذاهب این کشور تأکید دارد. در عین حال اقدام عاجل بین المللی برای رسیدگی به بحران فوری پناهجویان خارج شده از این کشور بخصوص در ایران ضروری است.
در قضیه جنگ اوکراین و روسیه نیز مایلم بار دیگر بر موضع جمهوری اسلامی ایران در ردّ جنگ به عنوان راه حلی برای هرگونه مخاصمه تاکید کنم. ما جنگ در اروپا را به نفع هیچ طرف اروپایی نمی دانیم. رد کردن هر طرح آتش بس در جنگ اوکراین از سوی آمریکایی ها نشان می دهد که آمریکا برای تضعیف اروپا برنامه بلندمدت دارد.
ما از هر ابتکاری برای پایان جنگ و آغاز روند سیاسی حمایت می کنیم و آمادگی خود را برای نقش آفرینی سازنده در این عرصه اعلام می کنیم.
آقای رئیس؛
خروج آمریکا از برجام، نقض اصل مسلّم وفای به عهد بود. دولت آمریکا همچنان با نقض صریح مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، از عمل به تعهدات خود ذیل برجام اجتناب می کند.
با این رفتار، آمریکا عملاً و برخلاف تمام ادعاهایش، قانونگریزی و زورگویی را به جای همکاری تجویز کرده است. آمریکا باید با اعتمادسازی اثبات کند که دارای حسن نیت است و ارادهی واقعی برای عمل به تعهدات خود و نهایی کردن مسیر را دارد. اروپایی ها نیز که در پی سال ها عدم پایبندی به تعهدات خود از جمله در لغو تحریم ها، اکنون برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل را نقض می کنند، باید درک کنند که با سرعت گرفتن در مسیر پرهزینه تقابل، بازنده خواهند شد.
سلاح هسته ای هیچ جایگاهی در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران ندارد. گزارش های رسمی مراجع ذیربط بین المللی و حتی جوامع اطلاعاتی غربی نیز بارها بر صحت این ادعا تاکید کرده اند. جمهوری اسلامی ایران همانند دو دهه گذشته به هیچ عنوان از حقوق مسلم ملت خود برای بهرهمندی صلحآمیز از فناوری هستهای کوتاه نخواهد آمد. تنها مجرم اتمی جهان، نه تنها به تعهدات خود ذیل ان.پی.تی مبنی بر خلع سلاح اتمی عمل نمی کند بلکه با اعمال تحریمهای یکجانبهی غیرقانونی، اصول مسلم حقوق بینالملل و منشور ملل متحد را نقض و حقوق ملت ها را پایمال می کند. اما این تحریمها بر عزم قاطع ملت ما در مسیر پیشرفت کشور، بیتأثیر بوده است. وقت آن رسیده که آمریکا به بحران تصمیم گیری خود پایان دهد و مسیر صحیح را انتخاب کند.
خانمها و آقایان؛
بشر در حال ورود به مدار جدیدی است. قدرتهای کهنه، در حال افولاند. آنها «گذشته» هستند و ما «آینده»ایم. تکرار میکنم که آنها «گذشته» هستند و ما «آینده»ایم.
نگاه ما به آینده امیدوارانه است. جهان در انتظار منجی است که ادیان الهی آن را وعده داده اند. این منجی وجود و حضور دارد. مؤمنانه باور داریم که بر مبنای مشیت و اراده الهی، همانطور که پیامبران الهی وعده داده اند، عدالت، جهانی خواهد شد و حکومت بندگان صالح پروردگار در سراسر زمین، حکمفرما و بشریت با رشد آگاهی و نابودی جهل، رستگار میشود. جهان در انتظار روزی است که حرمان به فرجام رسد.
از توجه شما سپاسگزارم.
انتهای پیام/