استاد اخلاق حوزه علمیه گفت: امروزه متاسفانه بسیاری از افراد با مشاهده سختیها و مشکلات، عطای تبلیغ دین را به لقایش میبخشند درحالیکه این وضعیت به نوعی خالی کردن میدان دین است که قطعا به ضرر اسلام و تشیع خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری«ترسیم» ؛ بیش از صدتن از علما، خطبا و طلاب حوزه علمیه قم ضمن بازدید از موسسه دارالعرفان، با استاد حسین انصاریان دیدار و گفت وگو کردند.
در این دیدار استاد انصاریان به تلاش کشورهای استعمارگر در ضربهزدن به شیعیان طی قرون گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: همواره طی ۱۴۰۰ سال گذشته دین مورد هجوم دشمنان قرار گرفته است و در چند صدسال گذشته نیز دشمنان با سیاستهای خود درصدد ضربه زدن به تشیع بودهاند و امروزه نیز به ابزارهای مختلفی مجهز شدهاند. نکته قابل تأمل این است که ما تاکنون نتوانستهایم این ضربه های شدید چندصدساله به دین را با استفاده از منبر جبران کنیم.
وی با بیان اینکه امروزه بالاترین جهاد، جهاد فرهنگی است، تصریح کرد: ما برای فعالیت در حوزه تبلیغ دین و فرهنگ باید به کسانی همچون ابوذر، کمیل، میثم تمار، شهید اول و شهید ثانی نگاه کنیم که در اوج شکنجهها و سختیها بازهم دست از تبلیغ دین برنداشته و همه مشکلات را در راه اسلام تحمل نمودند اما امروزه متاسفانه بسیاری از افراد با مشاهده سختیها و مشکلات، عطای تبلیغ دین را به لقایش میبخشند و از ادامه راه صرف نظر میکنند و عدهای دیگر نیز که از هوش و استعداد کافی برخوردار هستند، وارد حوزههای علمیه نشده و به تحصیل علوم دینی نمیپردازند. وضعیت کنونی به نوعی خالی کردن میدان دین تلقی میشود که قطعا به ضرر اسلام و تشیع خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به آیات قرآن کریم، شیوه صحیح تبلیغ دین را تبیین کرد و افزود: با استناد به آیات سوره توبه میتوان دریافت که مبلغ در ابتدا باید دینشناس شود یعنی قرآن و روایات را به طور دقیق بشناسد و سپس و زیباییهای این کتاب آسمانی و سخنان اهلبیت(ع) را با بیانی محبتآمیز به مردم ارائه کند. وظیفه اصلی مبلغان این است که با استفاده از دلایل عقلانی و روایی به مردم انذار دهند که پایان گناهان جهنم است تا بدین گونه مردم، پرهیزگار به بار آیند.
انتهای پیام/