یادگاری با اشاره به تاکیدات رهبر فرزانه انقلاب بر روی مفاهیمی مانند تحول، کار فرهنگی و گفتمانسازی، نقد منصفانه و مطالبهگری ؛اظهار کرد: اگر تبیین را در کنار این مفاهیم قرار دهیم، مشخص میشود که معنای عمیق آن چیست. در این صورت، تبیین مقدمهای خواهد بود برای اصلاح، تحول و مطالبه درست. از سوی دیگر، تبیین یکی از راهکارهای جذب حداکثری در برابر طرد و راندن کسانی است که احیاناً برداشت صحیحی از حقایق انقلاب و جامعه ندارند و بر اثر تبلیغات و القائات دیگران، دچار تحلیل غلط از واقعیات میشوند. به هر حال، عدهای هستند که اگر کسانی با آنها همنظر نباشند، آنها را طرد میکنند؛ حتی ممکن است کسانی به نام انقلابیگری، عدهای را طرد کنند یا بعضاً برخورد تهدیدآمیز داشته باشند و چنین افرادی را ضدانقلابی تلقی کنند! تبیین در مقابل این تلقیها قرار دارد. تبیین به این معناست که در برابر افرادی که دریافت درستی از انقلاب، مفاهیم انقلاب، پیشرفتها و پسرفتهای آن ندارند، روشنگری انجام گیرد و بهعنوان یک راهبرد برای انقلاب، نظام، جامعه و یک کار مستمر تلقی شود.
دبیر فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «بهارستان آنلاین» با بیان اینکه حضرت زینب(س) با خطبههای خود جریان را تحلیل میکرد تا شبههای ایجاد نشود و انحرافی صورت نگیرد، گفت: امروز یکی از وظایف همه ما به ویژه جامعه ایثارگری و خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران این است که از آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی مراقبت کنیم.
یادگاری با بیان اینکه حضرت زینب(س) با از مهمترین ویژگیهای شخصیتی حضرت زینب در مسیر جهاد تبیین به تعبیر مقام معظم رهبری «دانا و خبیر و داراى معرفت والا» بودن آن حضرت است؛ خاطرنشان کرد: حضرت زینب(س) به رغم اطلاع و آگاهی کامل از سرنوشتی که برای برادر بزرگوارش قرار بود واقع شود، گام در مسیر این جهاد گذاشت و به خوبی به نقش خود در به اتمام رساندن این مأموریت الهی واقف بود. از این رو مقام معظم رهبری میفرمایند: «ارزش و اهمیت زینب کبرى به معرفت و آگاهىاش بود؛ به این بود که میفهمید دارد چه کار میکند.»
دبیر فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «بهارستان آنلاین»؛ دومین ویژگی برجسته شخصیت حضرت زینب(س) در جهاد تبیین را بهرهگیری از «علم» و دانش دانست و خاطرنشان کرد : قدم نهادن در عرصه «جهاد تبیین» نیازمند مجهز شدن به سلاح علم و دانش روز وکارآمد است که باید جهادگران این عرصه بدان تجهیز شوند و همچون زینب کبری (س) که در عرصه عاشورا حکیمانه، عالمانه و قاطعانه عمل کرد، عمل نمایند.
یادگاری در پایان از دیگر برجستگیهای شخصیتی حضرت زینب (س) در «جهاد تبیین» را شجاعت بیمانند ایشان که از پدر و مادر بزرگوار خویش به ارث برده بودند، برشمرد و تصریح نمود: حضرت زینب (س) در سختترین شرایط جنگ و اسارت، شجاعانه وارد شد و با اتکا به ایمان به قدرت الهی، حق را فریاد زد و به جرئت میتوان گفت که اگر زینب کبری و امام سجاد (ع) شجاعانه و با اقتدار «مجاهدت نکرده بودند، نگفته بودند، تبیین نکرده بودند، حقایق را افشا نکرده بودند… واقعه عاشورا تا امروز جوشان و زنده و مشتعل باقى نمیماند.
انتهای پیام/